Yritys

Kuljetusliike Ruokavaunu on ruoan verkkokaupan palveluyritys, jonka tehtävänä on mahdollistaa ruoan verkkokauppatoiminta kuluttajalle ja päivittäistavarakaupoille. Ruokavaunu aloitti toimintansa lokakuussa 2015 K-Supermarket Koskituulen kanssa, jolloin palvelu oli Kouvolan alueella ensimmäinen laatuaan.

Ruokavaunu muutti toukokuussa 2018 K-Supermarket Valtarin tiloihin, jossa aloitimme keruu- ja kuljetuspalvelut. Saimme jatkettua Koskituulen uuden kauppiaan kanssa yhteistyötä kuljetuspalvelun merkeissä, mutta keruuhenkilökuntamme sijaitsi jatkossa Valtarilla. Samoihin aikoihin useat palvelustamme kiinnostuneet kaupat ottivat meihin yhteyttä ja saimmekin kevään 2018 aikana uusia yhteistyökumppaneita mm. K-Supermarket Torkkarin (Kouvola) ja K-Supermarket Kanuunan (Hamina).

Tänä päivänä meillä on jo yhdeksän yhteistyökauppaa Kymenlaaksossa niin Keskolta kuin S-ryhmältä. Keruuhenkilökuntaammekin työskentelee jo neljässä myymälässä ja tavoitteenamme on edelleen laajentaa palveluverkostoamme.

Meidän ylpeytemme on osaava ja huolellinen henkilökunta sekä kylmälaitteilla varustettu kuljetuskalusto. Pidämme huolen, että asiakas saa aina mahdollisimman tuoreet tuotteet eikä kylmäketju pääse katkeamaan toimituksen aikana. Ruokavaunulla on rehellisen yritystoiminnan osoittava Luotettava kumppani -merkki ja elintarvikevalvonnan tarkastuksesta myönnetty Oivahymy.

Olemme rakentamassa uutta toimialaa, joka tulevaisuudessa työllistää merkittävän määrän ihmisiä. Tule mukaan seuraamaan toimintamme kehittymistä Ruokavaunun Instagramissa ja Facebookissa!